Hvordan lærer jeg?

Denne uka fikk vi i oppgave å produsere en video blogg hvor vi forklarer hvordan vi lærer oss nye ting. Håper du finner videoen interessant!

Takk for at du tok turen innom!

– Hanne

3 Comments

  1. Veldig artig video Hanne. Kjempe informativt og jeg liker de små morsomme øyeblikkene i videoredigeringen. Masse lykke til med oppgaven! Choo og Hei!

  2. Knallbra og morsom video. Du presenterer veldig tydelig og du engasjerer! Hvilke podcaster anbefaler du?

    • Hei KP! Så gøy du likte videoen 🙂 Jeg er veldig glad i Aftenposten sin «Forklart», samt Nrk sin «Oppdatert». De forklarer veldig godt dagsaktuelle temaer på en måte alle kan forstå. En personlig favoritt hos meg er Konspirasjonspodden. Der lærer jeg alltid noe nytt!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *